Nieuwsbrief KNVB Assist bestuurders | januari 2019 Bekijk online versie
KNVB
nieuwsbrief januari 2019
 
knvb
Deze wetswijzigingen zijn ingegaan sinds 1 januari 2019
Op het gebied van vrijwilligers en fiscale zaken zijn er sinds 1 januari 2019 een aantal dingen veranderd. Om een duidelijk beeld te krijgen van de veranderingen die betrekking hebben op voetbalclubs, worden de belangrijkste onderwerpen kort toegelicht.
Lees verder lees meer
 
 
 
knvb
Spelregelbewijs seizoen 2019/’20; je kunt al starten!
Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB tijdens seizoen 2014/’15 het spelregelbewijs ingevoerd. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer voetballers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel. De spelers en speelsters geboren in het jaar 2002 kunnen nu aan de slag.
Lees verder lees meer
 
 
 
knvb
Doe mee aan de 7x7 voorjaarsreeks
De inschrijving voor de voorjaarsreeks 7x7 is geopend. Steeds meer (vrienden)teams doen mee aan deze voetbalvorm, waarbij gezelligheid en voetballen met vrienden voorop staat. En bijna belangrijker is dan winnen. De inschrijving voor de voorjaarsreeks staat open tot 20 januari 2019. Bekijk de speeldata en zorg dat teams van jouw vereniging meedoen.
Lees verder lees meer
 
 
 
knvb
'Ik wist meteen; met de Groene Club wil ik iets doen'
Albatross uit het Gelderse Ugchelen is een van de 37 clubs die eind 2018 is gestart met het verduurzamingstraject van De Groene Club. Op 21 november was de kick-off bijeenkomst in Zeist. Vrijwilligster Gwendolyn de Munnik is laaiend enthousiast. “Ze hebben de vaart er lekker in.”
Lees verder lees meer
 
 
 
knvb
Speeldagenkalender geëvalueerd en nog dit seizoen gewijzigd
Sinds het seizoen 2017/’18 hanteert de KNVB voor het amateurvoetbal een aangepaste speeldagenkalender, waarbij de competities over het algemeen pas starten in het vierde weekend van september. Daarnaast is ook het einde van de competitie verschoven van begin mei naar het vierde weekend van mei. Bekijk de evaluatie van de speeldagenkalender seizoen 2017/'18.
Lees verder lees meer
 
 
 
VOND JE deze nieuwsbrief NUTTIG?
JA thumb up thumb down NEE