Bekijk online versie
KNVB
 
 
 
knvb
7x7 mannen en vrouwen voorjaar 2020
De KNVB ontvangt regelmatig signalen dat verenigingen problemen hebben om wekelijks alle seniorenteams compleet te krijgen. Een mogelijke oplossing is deelname aan de 7x7 wedstrijden die ook in het voorjaar weer met name op vrijdagavond worden gespeeld. Teams die in het najaar hebben deelgenomen hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. Nieuwe teams kunnen nog tot 31 januari worden ingeschreven door een mail te sturen naar contact@knvb.nl. Geef hierbij expliciet aan om welke leeftijdscategorie het gaat.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Overschrijvingen amateurvoetbal in de winter; dit zijn de spelregels
Bij de KNVB komen veel vragen binnen over de overschrijvingsperiode amateurvoetbal in de winter. De aankomende overschrijvingsperiode is van 3 tot en met 31 januari 2020. We lichten toe wat wel en niet meer kan. 
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Update Handboek Competitiezaken Amateurvoetbal 
In de afgelopen periode is een aantal tekstuele wijzigingen en correcties doorgevoerd in het Handboek Competitiezaken Amateurvoetbal. Omdat het handboek een veelgebruikt naslagwerk is, brengen we deze wijzigingen hier onder de aandacht.
Download handboek lees meer
 
 
knvb
Het belang van juistheid op het wedstrijdformulier
Het wedstrijdformulier wordt al enige tijd digitaal ingevuld (mDWF). Hoewel het gebruik van het formulier steeds beter gaat, zien we dat de formulieren niet altijd nauwkeurig worden ingevuld. En dat is zonde, want de informatie die op het wedstrijdformulier wordt geplaatst, gebruiken wij om het voetbal nog beter en leuker te maken!
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Mijn trainerslicentie geeft inzicht in de status van de licentie
In het bezit van een trainerslicentie? Kijk dan op ‘Mijn Trainerslicentie’. Hier worden vanaf nu je behaalde KNVB-trainersdiploma’s, de door jou gevolgde KNVB bijscholingen en het aantal behaalde en nog te behalen licentiepunten getoond.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Wedstrijden afgelast; hoe leg je dat vast?
Vanwege de vele regen en mogelijke sneeuw is de kans op afgelasting van wedstrijden in de herfst en winter groter dan in de rest van het jaar. Maar hoe gelast ik als club een wedstrijd af? En hoe zorg ik dat iedereen ervan op de hoogte is? We leggen het uit.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Welke clubs wijken uit naar kunstgras?
Bij gedeeltelijke afgelasting kan er worden uitgeweken naar een kunstgrasveld. In sommige gevallen is dit zelfs verplicht. Voor eerste elftallen (mannen senioren veldvoetbal) geldt dat voor competitiewedstrijden alleen mag worden uitgeweken naar een goedgekeurd kunstgrasveld, wanneer dit voor de start van de competitie door de vereniging is aangegeven. 
Lees verder lees meer
 
 
VOND JE deze nieuwsbrief NUTTIG?
JA thumb up thumb down NEE