We gaan weer beginnen! Bekijk online versie
KNVB
 
knvb
Dit zijn de nieuwe spelregels voor het seizoen 2019/'20
Komend weekend staan voor veel teams in het amateurvoetbal de eerste officiële (beker)wedstrijden op het progromma. Zowel het betaald- als amateurvoetbal (O13 t/m senioren) speelt dit seizoen met een aantal nieuwe spelregels. Lees hier meer over de zes meest in het oog springende wijzigingen voor dit seizoen.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Spelregelwijzigingen pupillenvoetbal seizoen 2019/'20
Net als tijdens het seizoen 2017/'18 zijn de nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal ook het afgelopen seizoen op twee momenten geëvalueerd door middel van een online enquete. Mede op basis van de uitkomsten uit deze evaluaties zijn voor het seizoen 2019/'20 enkele spelregelwijzigingen doorgevoerd in zowel de 6 tegen 6 als 8 tegen 8 wedstrijdvorm.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
OranjeLeeuwinnen starten EK-kwalificatie
Na een succesvol WK afgelopen zomer in Frankrijk beginnen de OranjeLeeuwinnen aan hun volgende missie: kwalificatie voor het EK 2021 in Engeland. De kwalificatie start vrijdag met een uitwedstrijd in en tegen Estland. Op dinsdag 3 september volgt een thuiswedstrijd in Heerenveen tegen Turkije.
Lees verder lees meer
 
 
knvb
Geef jouw mening over het amateurvoetbal en win kaarten voor Oranje!
Nederland heeft een unieke en rijke amateurvoetbal cultuur. Nergens ter wereld vind je zoveel verschillende clubs, amateurcomplexen en teams. Om de grootste sport van Nederland te vieren, organiseert het AD en een aantal andere partijen in september ‘de Week van het Amateurvoetbal’. Met het oog op dit speciale project zijn zij benieuwd naar jouw mening over het amateurvoetbal voor in het AD Voetbalrapport.
Doe mee! lees meer
 
 
knvb
Donyell Malen: 'Droom groot en geloof erin'
Vorige week werd bekend dat Donyell Malen voor het eerst deel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatieduels tegen Duitsland en Estland. Voor de Youtube-serie 'High Potentials' zochten we Malen een tijdje terug op tijdens het trainingskamp van Jong Oranje en spraken we hem over zijn achtergrond, drive en toekomstplannen!
Bekijk item lees meer
 
 
knvb
FC VERS: de strijd aan voor een nieuwe en gezonde kantinebeleving
Durft jouw vereniging de wedstrijd aan? De KNVB is op zoek naar drie verenigingen die deel willen nemen aan het nieuwe FC VERS programma van de KNVB. Een programma waarbij gewerkt wordt aan een gezondere sportomgeving en er een alternatief wordt geboden voor de verleiding van ongezonde snacks en tussendoortjes.
Lees verder lees meer
 
 
Let op: storing website spelregelbewijs
Ben jij een voetballer die het spelregelbewijs moet halen? Vanwege een storing begin juli op de website www.voetbalmasterz.nl zijn de activatiecodes gewijzigd en kun je niet meer inloggen met de gegevens die je van jouw club hebt ontvangen. Ondervind jij problemen met inloggen of heb je vragen over het spelregelbewijs? Mail dan naar spelregelbewijs@knvb.nl.
 
 
VOND JE deze nieuwsbrief NUTTIG?
JA thumb up thumb down NEE