Doe mee en breng je stem uit! Bekijk online versie
Header KNVB
Nieuwsbrief december
stem op het doelpunt van het jaar!
 
Iedere week regent het doelpunten in Nederland. Duizenden keren wordt er in een weekeinde gejuicht. Maar van al die treffers kan er maar één de mooiste van 2016 zijn. Welk doelpunt dat is? Dat kan jij beslissen!

Wij hebben een top 5 samengesteld van de mooiste doelpunten in de categorieën Oranje, KNVB Beker, amateurvoetbal, zaalvoetbal, Eredivisie Vrouwen en OranjeLeeuwinnen. Van 16 tot en met 25 december kun je stemmen op jouw favoriet van het afgelopen jaar. In de laatste week van het jaar nemen de mooiste doelpunten van iedere categorie het tegen elkaar op.
Breng je stem uit >
 
 
Het voetbal wordt mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers. Speciaal om deze groep helden te bedanken komt de KNVB met een actie: Jouw Vrijwilliger in Oranje. Dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje tijdens de wedstrijd Nederland – Italië op 28 maart 2017 in de Amsterdam Arena. Jouw vrijwilliger wordt deze dag volop in de spotlight gezet.

Gun je jouw vrijwilliger een plek in Oranje bij de wedstrijd Nederland – Italië op 28 maart 2017 in de Amsterdam Arena? Klik dan snel op onderstaande button en meld jouw vrijwilliger aan vóór 31 januari 2017! 
Meld jouw vrijwilliger aan >
 
 
knvb
OranjeLeeuwinnen op weg naar het EK 2017!
Voor het eerst in de geschiedenis is Nederland gastland van het EK voor vrouwen. Onze eigen OranjeLeeuwinnen spelen op 16 juli 2017 de openingswedstrijd tegen Noorwegen in Stadion Galgenwaard in Utrecht. De komende maanden staan in het teken van voorbereidingen, om in juli helemaal klaar te zijn voor een schitterend toernooi. Het aftellen is dus begonnen!
Kom alvast in de stemming voor #OnsEK met deze video!
Bekijk de video #OnsEK lees meer
 
 
knvb
Kom ook naar de KNVB Voetbalkampen
Beleef het onvergetelijke voetbalavontuur op een plek waar ook de Oranjeselecties trainen, eten en slapen. Kom naar één van de KNVB Voetbalkampen en schrijf je (of je kind) nu in! Vanwege het grote succes van vorig jaar worden er ook komend jaar weer KNVB Voetbalkampen georganiseerd voor jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar oud. En niet alleen in de zomervakantie, maar nu óók in de mei-, en herfstvakantie! Wacht niet te lang, want vol=vol!
Schrijf je nu in lees meer
 
 
11 berichten die je niet MAG missen
1  Waarom introduceert de KNVB een aanklager voor het amateurvoetbal? 
2  Loting kwartfinales KNVB Beker. 
3  Van Praag riddert zaalvoetballers El Ghannouti en El Morabiti.
4  7x7 voetbal nu ook voor vrouwen, doe je mee?
5  Word ook vrijwilliger tijdens UEFA Women’s EURO 2017!
6  Wat is ook weer de procedure bij het niet kunnen spelen van een wedstrijd?
7  Sociaal sportklimaat rond sportvelden is verbeterd, maar aandacht blijft nodig.
8  Jeugdvoetballers ontvangen activatiecodes spelregelbewijs.
9  Duurzaamheidsinvestering? Ontvang een deel van de energie-investering terug.
10  Oranje Leeuwinnen op KNVB Campus voor tweedaags trainingskamp.
11  Neeskens en Rijkaard reiken 10.000e certificaat WorldCoaches uit.
kijk voor al het nieuws op knvb.nl wedstrijdwijzigingen
 
 
knvb afbeelding
 
Discriminatie hoort niet bij voetbal. Want voetbal is voor iedereen. Ga daarom naar knvb.nl/discriminatie en zet ook een streep door discriminatie!